The details are not the details,

they make

the design.

Interieur ontwerp

We bedenken en realiseren een uniek interieurconcept voor jou. Dit doen we voor zowel privé- als commerciële projecten. We werken kleinere ruimtes tot totaalprojecten uit en we zorgen voor de finishing touch met goedgekozen meubels en juiste styling. Met veel passie voor ons vak gaat het GRINTA-team samen met jou de juiste keuzes te maken. Met als uiteindelijke doel : een droominterieur om te koesteren.

VOLLEDIGE PROJECTOPVOLGING

Bij elk project is het noodzakelijk dat er goede begeleiding en (werf-)opvolging is. Deze zorg neemt het GRINTA-team graag op zich doorheen het hele bouw- of verbouwproces. Je kan op ons rekenen vanaf de start van het ontwerp tot wanneer je dromen gerealiseerd zijn. We vinden ook het belangrijk om na het project contact te houden en je bij te staan waar nodig.

kleuradvies - STYLING

Bij GRINTA kan je ook terecht voor een ontwerp of advies zonder uitvoering. Is je woning klaar, maar mis je nog die finishing touch? Dan tonen wij jou door toevoeging van creatieve kleurcombinaties, de juiste styling en slimme kleine ingrepen wat het potentieel van jouw woning kan zijn.
Ons gepassioneerd team zorgt ervoor dat jouw woning zal aansluiten bij wie jij bent. Dit tonen we op basis van een aantal lookbooks, zodat je precies weet wat je moet doen
. Dankzij onze creatieve input en gezonde portie durf, zal je net dat beetje extra magie in je interieur voelen.